Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Cüneyt Koryürek Ödülü!..

Nerden akıllarına esti bilmem.. Cüneyt Ağabey'in kurduğu dünyanın ilk ve tek bir kıtadan öbürüne koşulan Kıtalararası Avrasya Maratonu'nu on paralık edenler, en sonunda adını bile değiştirenler, bir Cüneyt E. Koryürek Ödülü ihdas etmişler. Ödülü de bana vermeyi kararlaştırmışlar.
Anında reddederdim. Ama adı Cüneyt E. Koryürek olan bir ödülü geri çevirmem mümkün değildi. Ödülü de, bence bu ülkenin İsmet Sezgin'den bu yana gördüğü en iyi spor bakanı, M. Ali Şahin verecekti. Onu da çeviremezdim.
Ama gidemezdim de..
Cüneyt Ağabey'in en yakın dostlarından, bu ülkenin en iyi Olimpik yazarlarından dostum Mehmet Aslan'a rica ettim.. "Git ödülü benim adıma al, M. Ali Şahin'e de özürlerimi fısılda" diye..
İkisi de yaptı sağ olsun..
Bu arada..
Başbakan Davutoğlu "Üç dönem" koşulu yüzünden Meclis dışında kalanların, Meclis dışından bakan olabileceklerini söyledi. O kimi kastetti bilemem..
Ama benim tek adayım M. Ali Şahin'dir. Sporum bugün öyle bir kaosun içinde her geçen gün, daha beter durumlara yuvarlanıyor ki, M. Ali Şahin'den başka kurtarıcı adı aklıma gelmiyor..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA