Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir harika Charlize daha..

Charlize Theron, Karanlık Yerler'de (Dark Places) gene harikalar yaratmış. Filmi tek başına sürüklüyor desem, yazara haksızlık etmiş olurum.
Kayıp Kız (Gone Girl) birden efsane olunca, yazar Gillian Flynn'in ikinci romanını da filme çekme fırsatını kaçırmamış, Hollywood..
Libby, yani Charlize 7 yaşındayken annesi ve iki kız kardeşinin vahşice öldürülmesini yaşar. Şüpheler ağabeyi üzerinde toplanır. Libby de ağabeyi aleyhine tanıklık yapar. Ağabey hapse girer ve aradan 25 sene geçer.
Bir gurup genç, bir kulüp kurmuşlardır.. Geçmişin karanlık kalmış cinayetlerini araştırırlar. 25 yıldır hapisteki ağabeyin masum olduğuna inanan kulüp üyeleri düğümü çözmek üzere meteliğe kurşun atar bir yaşam sürdüren Libby'yi bulurlar ve film başlar..
Meraklı değil mi?.. Sonuna kadar de öyle gidiyor zaten, merak etmeyin.
Filmden hoşlanmanız için benim gibi Charlize aşkınız olmasına gerek yok. Polisiye gerilimleri seviyorsanız tamam..
Üstelik bu, Agatha Christie romanlarından yapılmış filmler gibi.. Aksiyona değil, düşünceye dayananlardan.. Sakin sakin, kafa yora yora izliyorsunuz. Sondaki sürprizi yakalamak kolay değil, tonla işaret filme akıllıca yerleştirildiği halde.. Hadi deneyin kendinizi bakalım..
Bir de minik not.. Charlize, bu filmdeki saç kesimi ve makyajı ile, aynen Ömür Gedik..
Film daha önce olsaydı, Ömür'e neler derdik şimdi kimbilir, resimleri yan yana koyup.. Ama film, 2015.. Ömür'ün bu saç şekli, ben bildim bileli..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA