Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşa Şarık Ağabey!..

Şarık Ağabey (Tara) kadar, bu ülkeden aldıklarının bir bölümünü bu ülkeye geri veren azdır.
O güzel yaz gecelerimde bunu biraz daha anlıyorum.. İstinye'deki o müthiş spor alt yapı tesisleri arasında, birer de kapalı ve açık Enka Kültür Sanat alanları var.
Enka Açık Hava Tiyatrosu, yaz gecelerimi nasıl renklendiriyor.
Geçen hafta iki oyun izledim orada..
Biri DOT'un "İki Kişilik Yaz"ıydı. DOT, bu ülkenin gerçek öncü tiyatrolarından. Yıllardır her yapımı olay.. Kışın nasılsa gidememiştim. İki Kişilik Yaz bana iki harika genci tanıttı. Gizem Erdem ve Tuğrul Tülek.. Vay ki vay!..
tiyatro.İN'in Katil Joe'sunu daha evvel izlemiş, öyle bayılmıştım ki, koşarak bir daha gittim. Mehmet Birkiye'nin müthiş yorumu ve başta kendisi, Engin Hepileri, Taner Ölmez, Pelin Abay ve Defne Halman'ın harika oyunculuklarıyla, inanın ilkinden de fazla zevk alarak bir daha izlerim. Yeni sezon devam edeceklermiş, bir daha da giderim.
Enka'da bu gece Yazlık Sinema var. Kışın kaçırdıysanız, The İmitation Game.. Yarın gece de Oscarlı Birdman.
Haftaya pazartesi gecesinin konseri kaçmaz. Besteci ve de piyanist Tuluğ Tırpan ve de oyuncu, hem de Tuluğ Tırpan'la müzikalde şarkılar söyleyen Demet Evgar, bu defa birlikte sahnedeler. Süprizlerle dolu bir yaz gecesi keyfi!.
24 Temmuz Cuma ise, olağanüstü.. Kardeş Türküler ve Ara Dinkçiyan.. Fazla lafa gerek var mı?. Daha fazla bilgi ve bilet için tıklayın..
http://www.biletix.com/mekan/EU/ ISTANBUL/tr

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA