Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Söyle Muzaffer!..

Muzaffer dediğim, gazeteci arkadaşım, Muzaffer Tunçağ.. Şimdi siyasetçi.. İzmir Anakent Belediye Başkan Vekili..
Kültür Park içinde, İzmir insanını eşek bağlasan durmaz bir Açık Hava Tiyatrosu'na mahkûm etmişlerdi. Çektiğim işkenceyi 3 yıl önce yazmıştım. Bu yaz gene gittim. Ayni rezillik aynen.. İzmir'e o muhteşem yeni Fuar'ı armağan eden Belediye, Kültür Park içindeki bu faciayı görmemiş, ya da umursamamış.
Muzaffer "Yıkıp yeniden yapmak gerek" dedi. "Yahu o uzun.. Üç paralık önlemle, bu yazı çıkaracak duruma getirsenize" dedim..
Tık yok..
Şimdi okuyorum.. 20 Ağustos' ta Emel Sayın, o insanlık suçunun, o işkence kampının, o engellilere, mesela yürüme ve görme engellilere izleme şansı tanımayan mekanın içinde gene konser verecekmiş..
O konsere izin verecek misiniz Muzaffer?.
İzmir halkının gene eşek (Affedersiniz İzmirliler) yerine konmasına seyirci mi olacaksınız, o halkın oyuyla seçilmişler olarak?.
Yoksa basit bir kaç dokunuşla, o dengesiz merdivenleri düzeltecek, engelliler için rampalar yapacak, o insana hemeroidden beter ağrı veren ve bel fıtığı eden, şekilsiz ve arkalıksız oturaklardan kurtarma çarelerini arayacak, "Yıkıp yakma masalları yerine acil ve pratik çözüm" arayacak mısınız?.
Bu yazıyı aslında İzmir'in yerel gazeteleri yazmalıydı..
Birinde okudunuz mu İzmirliler?. Yıllardır bu rezilliği niye seyreder, yerel medya..
Sakın.. Sakın?..
Priştina ve Kocadon dönemlerinde bu iki başkanın yurt dışı gezilerine "Davetli" olarak katılan İzmirli gazetecilerin listesini, mesela İzmir Gazeteciler Derneği bana verebilir mi?.
Kimler kaç geziye, hangi koşullarda gitmişler?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA