Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

TRT Müzik!..

Haberler.. Canlı spor yayınları.. Ve müzik.. Televizyonla ilgim bu kadar.. Bir de Talk Showları izliyordum.. Jay Leno bitti. David Letterman bitti. Jimmy Fallon geldi. DigiTurk yayını bitirdi. Conan'a razı olduk. Onu da arşivden vermeye başladılar. Köşede "Tekrar" yazma gereği dahi duymadan.
Yerli yabancı tüm kanallar bizi eşek yerine koyuyorsa, oturup düşünmemiz gerek.. Belki sahiden eşeklik bizde.. Susup oturuyoruz ne yapsalar..
Müzik kanallarım üç.. Klasik müzik, Mezzo'dan.. Pop, VF1'den.. Türk Müziği TRT Müzik'ten.. Zamanım uymadığında Mezzo'dan kayıt yapıyor, boş kalınca izliyorum.
TRT Müzik'te özellikle nostaljik popa, alaturka musiki programlarına ve yerel türkülere bayılıyorum. Ama onların da zamanı hep ters.. Haftalık program üzerinden kayıt için işaretliyorum. Sonra seyretmek için tıkladığımda bambaşka şeyler çıkıyor karşıma. Çünkü TRT Müzik gibi baştan sona bant yayın yapan bir kanal, bir türlü ilan ettiği programa asla uymuyor.. Hey Gidi Günler Hey diye basıyorum mesela "oynat" tuşuna.. Bambaşka görüntüler geliyor ekrana..
Çok mu zor saat tutturmak dostlarım, çok mu zor?. Bunca emekle o güzel programları hazırla, ama bir ihmalle seyirciden kaçır, olacak şey mi?.
Bir de.. Bir de Zerrin Özer'siz bir program ne olur?. Her nostalji programında ille o.. Yahu Oprah (Winfrey) bile kendi adını taşıyan kanalda bu kadar görünmüyor!..
TRT Zerrin deyin bari..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA