Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Devlet nerde?..

Ben bıkmam.. Onları bıktırana kadar sormaya, yazmaya devam edeceğim..
Bu ülkede kumar oynatmak ve de oynamak yasak..
Bu ülkede cep telefonlarına izinsiz sms göndermek de yasak.. Kanunlar çıktı. Yönetmelikler yapıldı ama "Uygulama" yok!.. Çünkü Devlet yok.. Çünkü, yasak koymayı bilen devlet, iş uygulamaya geldi mi, ortadan kayboluyor..
Çıkan her kanunun altında, yürütmekle görevli bakanın adı yazılıdır. Kumar yasağını yürütmekle görevli bakanlık İçişleri..
SMS yasağını yürütmekle görevli Bakanlık, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı..
Bu bakanların kim olduğunu bilen var mı içinizde..
Valla ben, google'den buldum.., İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk'müş..
Gümrük Bakanı da Nurettin Canikli..
Yahu ellinci kez yazdım.. Bir kılınızı kıpırdadın.. Hadi çok ama çok (!) meşgulsünüz.. Müsteşarınız yok mu?. Yahu en azından Basın Halkla İlişkiler Başkanlığınız var, görevi bizleri izlemek ve bilgi vermek. Onun için benim vergilerimle maaş alıyorlar.
Bu ne pervasızlık?. Bu ne aldırmazlık?. Bir yığın kumarhane şirketi, sizinle ve devletimle alay eder gibi, yağdırıyorlar, bu ülke yasalarına göre "Suç" olan mesajlarını..
Gözlerinizi yummuş seyrediyorsunuz.. Yerinize biz seyrediyor, yazıyoruz..
En son geçen hafta, bakanlıklarınızın adını da koyarak zehir zemberek bir yazı yazdım.. Adamlar, benimle, sizinle ama aslında devletimle dalga geçtiler.. O günün akşamı mesajlar başladı.. Ertesi gün devam etti.. Malpas Bets bu defaki.. 400 liralık beleş oynama hakkı tanıyor ki, eroin illetine yakalanalım..
Nerdesiniz Bakanlar?..
Huuu!.. Huuu!..
Yoksa "Ninni de ninni" mi demeliydim?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA