Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sponsor ödemeleri!..

Son zamanlarda şirketler nasıl cömertleşti.. Sponsorlar, her fırsatta her yere, tonla ünlüyü ve gazeteciyi taşıyıp duruyorlar. Gazetecileri bir yerde anladığımı sanıyordum.. Gittikleri gezileri köşelerinde anlatırken, şirketi de anlatıyorlar.. İlerde de o şirket hakkında yazarken dikkatli oluyorlar..
Peki ünlüler niye çağrılıyor pek aklım ermiyordu..
Bir gazeteci arkadaşım aradı. İsmini yazsam işini kaybeder..
"Hıncal ağbi ne safsın" dedi.. "Sosyal medyada neler dönüyor, haberin yok!. Bunlar seyahat boyunca dakka başı çektikleri resimleri sosyal medyada dağıtıyorlar.
Takipçileri de çok.. Al sana bedava beyin yıkama reklamları.. Gazetelerde yer alan resimleri de kendilerine reklam.. Yani alanın da verenin de keyfi keka.."
Birden Demet Akalın'ın plaj locası aklıma geldi.. 10 gün evvel resimleri vardı gazetelerde, "Demet bin liralık locada" diye. Kim bilir sosyal medyada daha kaç bin kişiye ulaşmıştır, onlarca resim.
Dün baktım gene ayni locada Demet.. Haberi okudum.. Locanın fiyatı 10 günde 2.5 misline çıkmış, 2500 lira olmuş..
Anladınız mı, ünlü davet etmenin faydasını?.
Maliye bu cep telefonlarıyla yapılan bu tür gizli reklamları araştıracaktı güya!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA