Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ah Ahmet Hakan Ah!..

Bu başlığı 9 Haziran yazımda da atmıştım.. Ahmet Hakan bir restoranı iki satırla tavsiye ettiği yazısını "Hesabı ödedim ha" diye bitirmişti de ben de sormuştum..
1. Köşe yazarları ne zamandan beri bir yemeğe yazı yazmaya başladı?.
2. 10 liralık yemeğin hesabı ödeniyor da, on binlerce dolara mal olan o sponsor gezilerine koşa koşa gitmek ne oluyor o zaman?. Mesela bu yıl kaç Hürriyet yazarı, dünyanın ne kadarını "Davetle" dolaştı?.
Sevgili Ahmet, son zamanlardaki satırlarıyla beni şaşırtmaya devam ediyor..
İşte salı, bizim Çek maçı günü dedikleri..
"Ne yani?. Fatih Terim ve Arda Turan, vatan millet aşkına mı ter akıtıyorlar, öyleyse aldıkları o paralar nedir?."
Ben de şöyle desem mesela, Ahmet?.
"Yani yani?. Sen vatan millet aşkına mı kalem sallıyorsun, o zaman aldığın o paralar nedir?.
Bu arada..
Sponsorlar Europe 2016'ya da tonla ünlü ve gazeteci götürdü ya.. Yığınla gazeteciyi Fransa'da konuk edenlerin arasında DigiTurk de varmış.. Ve köşelerimizde bir DigiTurk övgüsü patladı ki, sormayın gitsin..
Hele de Hürriyet'te.. Sponsor Evliya Çelebisi Cengiz dostum (Semercioğlu) başta.. Hele de Ömür Gedik.. Salı köşesinde dört yazı yazmış, dördü de Digiturk üzerine.. Ya da kör parmağım gözüne.. "DigiTurk İcra Kurulu Başkanı ile birlikte Cannes, Nice, Monaco, Monte Carlo'yu gezdik" diyor..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA