Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pazar Neşesi

Bu haftaki Pazar Neşemiz de dosyadan çıktı. Tam 6 yıl önce Yıldırım Tuna yollamış..
Adam Las Vegas'ta bir rehincide, eski bir lamba bulup almış. Yolda, üstündeki tozu silerken bir cin çıkmış ortaya ve 'Dile benden ne dilersen"' demiş..
"Hayatım boyunca şansım hep kötü gitti, tek dileğim şanslı biri olmak.." demiş adam, "Dileğiniz yerine getirilmiştir sahip.." demiş cin ve kaybolmuş..
Adam yolda yürürken doğru yürürken kaldırım kenarında 10 dolar bulmuş.
" Başlangıç için fena değil" deyip, hemen karşıdaki ganyan bayiine gitmiş. 1'e 100 veren 'Şanslı" isimli ata oynamış, Şanslı birinci gelince aldığı bin doları yan gazinoda rulet masasına yatırmış. Top dönmüş dönmüş ve tam adamın parayı yatırdığı numaraya düşmüş..
Cepleri para dolan adam bu şanslı gününü kutlamak için bu sefer doğru Vegas'ın en pahalı randevu evine koşmuş.
Kapı açılır açılmaz renkli şeritler, konfetiler, maytaplar havada uçuşmuş, evin madamı adamın koluna girmiş, "Bu yılki 1000'inci şanslı müşterimiz siz oldunuz.." demiş, "Sizden bu gün para alınmayacak ve istediğiniz kızımızla birlikte olacaksınız.." Adamın fantezisi Hintli bir kızla birlikte olmakmış. Nefis güzel bir Hintli kızla odasına çıkmışlar.. Sabaha dek Kama - Sutra tekniklerini uygulamış adam, kız..
"Benim gördüğüm en güzel kızsın ama.." demiş adam..
" Ama ne?.." diye sormuş, rüya kız, "Alnının ortasındaki o kırmızı nokta beni rahatsız ediyor.." "Ben senin arzularını yerine getirmek için buradayım.." demiş kız "Eğer o nokta seni rahatsız ediyorsa, kazı alnımdan.." Adam işaret parmağını tükürükleyerek başlamış o kırmızı noktayı kazımaya.. ve birden gülerek sırt üstü düşmüş yatağa..
"Ne oldu?.." diye meraklanmış kız..
"Hadi yaaa..." diye gülmesini sürdürmüş adam, "Şansa bak!. Burda 'Bir Ferrari kazandınız' yazıyor.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA