Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu film görülür!.

Geç gördüm ama sorun yok.. Kapan, ikinci haftaya devam ediyor. Orijinal adı ile Get Out, Amerika'da vizyona sessiz sedasız girdi.. Öyle reklamı falan yok. Gazeteler de yazmadılar bile.. Ama ilk hafta 100 milyon dolar gişe yaparak, sinema âlemini salladı.
Nasıl yaptı, 100 milyon doları..
En müthiş reklam ortamı sayesinde..
"Fısıltı gazetesi!." İnsanları sinemaya, eleştirmenlerden, reklamlardan öte gönderen şey, bir dostunuz, arkadaşınız, yakınınızın "Mutlak gör" demesidir.
Kapan, öyle kaptı 100 milyon doları..
Amerika'da polisin orantısız saldırganlıkları ile hortladı ya yeniden siyah beyaz ayrımcılığı.
Temelinde o var.. Ama film, gerilim türü.. Bir siyah delikanlı, beyaz sevgilisinin ailesine, ziyarete gidiyor.. Yıllar evvel ilk zenci- beyaz aşkına sahne olduğu için tarihe geçen "Guess who is coming to dinner/ Beklenmeyen Misafir" vardı ya..
Sydney Poitier'i efsane yapmıştı. O sevgilisinin evine gider.. Evdeki büyükler de Spencer Tracy ve Katherine Hepburn olunca.
Onun gibi başlıyor film.. Bu defa aile kentten, insanlardan uzak bir çiftlikte yaşıyor.
Ve işler giderek geriliyor. Giderek seyirciyi de iyice sarıyor. Dikkatli izlerseniz, düğümü çözmeye başlıyorsunuz ama film gene de nefes keserek devam ediyor ve bitiyor.
Ünlü tek oyuncu yok. Bu yüzden isim de yazmıyor ama tekrar ediyorum.
Bu filmi görün!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA