Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Plak Günleri!.

Gençlerin arasında "Plak da ne" diyecekler çıkarsa şaşmam.. Bir de plak günleri..
Bu bir şenlik.. Bizler için nostalji günleri.. Gençler için bir festival.. Plak şirketleri için de bir fuar..
Cuma gününden başlayarak, Akmerkez Vakkorama'da müzik şenliği var.. İşin özeti bu..
Patron Cem Hakko'yu nerdeyse çocukluğundan tanırım. Babası, çok sevdiğin dostum Bay Vitali (Adının önüne "Bay" lafı yapışıktı), ona sorumluluklar vermeye başlayınca, kollarını kendi hobileri, spor ve müzik için sıvadı. Gençlere yöneldi. Vakko'ya "Genç Vakko", yani Vakkorama'yı ekledi. Müzik radyosu, sonra kanalı kurdu. Harika spor yarışmaları, şovları organize etti.
Şimdi "Eski günlerden kalma" diyebileceğim bu şenlikte müzik tutkunları, çalışma gurupları, ünlü DJ'lerin vintage plak performansları, akustik performanslar, film ve kitap söyleşileriyle bir müzik yolculuğuna çıkacaklar.
Plak meraklılarının tüm sorularına cevap bulacağı Pikaphane (Gülmeyin bu paranteze ihtiyaç var. Pikap, plak çalan alet demektir) workshopu ile plak hakkında merak edilen tüm detaylar meraklılarla paylaşılacak. Marka pikaplar özel indirim ve sürpriz çekilişlerle satışa sunulacak. İsteyenlere, plak takası yapma imkânı sağlanacak.
Tabii şenlik boyu Vakkorama Coffe Shop'ta benim çok sevdiğim kahveler ve çikolatalar da bol..
Hafta sonu bir uğrayın.. Ailecek.. Dedeler ve torunlar bir arada, mesela!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA