Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bursa’ya Akhisar da 5 attı!..

Galatasaray'ı batıran Dursun boşuna sevinmesin..
Divan'ı kulüp üyelerine bile yasaklaması, muhaliflerini, "İhraç istemi" ile disiplin kuruluna sevk etmesi gibi zorbalıkları onu kurtaramayacak..
Taraftar, tribünde 5'e rağmen "Yönetim istifa" diye bağırıyor.. Hem de nasıl liseli Galatasaraylılar bu yönetimi devirmek için kolları çoktan sıvadılar..
Dursun'u Galatasaray'ın başına bela eden Duygun Yarsuvat bile hem de nasıl muhalif oldu..
Bu Dursun, durmaz..
Durmamalı.. Yarınki konum bu..
Bugün, Akhisar'ın da beş attığı Bursa'ya atılan beş gole bakalım!.
İki sebep var.. Bir?. İgor nihayet aklını başına aldı.
Sakatlık, ceza olmazsa, ayni takım, ayni taktikle oynuyor. Dörtlü savunma ve birbirine alışmış insanları yan yana oynatma.
Solda Sneijder, Carole ve Bruma, sağda Selçuk, Sabri ve Yasin üçgenleri mesela. Yerleşti gibi.. Kanat akınları, ortada Eren dahil santrfor olmasa da hücum zenginliği yaratıyor. Bursa gibi koridor bir savunma önünde de gol rekoru kırdırıyor..
Bursa maçının en iyileri Sabri, Tolga, Carole ve Bruma idiler..
En kötüleri de Sneijder ve Selçuk..
Sneijder, şutları, pasları ve de adam eksiltme teşebbüslerinde en kötüydü. Takımın en çok top kaybeden adamı oldu. 90 dakika sahada kalması haramdı.
Selçuk takımın ayak bağı olmaya devam ediyor.
Galatasaray hızlı hücuma çıkamıyorsa, sorumlusu Selçuk.. İleri atacaksa, ille etrafında en az bir tur atıp rakibin yerleşmesini bekliyor..
Ya da topu yana veya geriye atıyor..
Galatasaray'a değil, istatistiklere oynuyor, alay eder gibi.. Bunca yetenek, bunca oyun zekâsını kullanma cesareti olmayan adam bir de kaptan!.
Peki İgor ne yapıyor?. Bu Selçuk'la antrenmanda meşgul olmuyor mu hiç?.
Josue değil ama hiç beklemediğim De Jong, çok çok iyi oynadı ortada, hem kesici, hem oyun kurucu olarak.
Yasin, "Şut attı" diye gelen eleştirilerden yılmış. Gol pozisyonunda bile topu çıkaracak adam arıyor. Kötü huyu aynen berdevam.. Amacı gol değil, rakipten adam attırmak..
Durmadan yerlerde sürünüyor.
Sarı kart ya.. Her ikili mücadelede yüzünü tutuyor.. Ayağına dokunsalar yüzünü tutuyor.
Yutarsa hakem, kart görsün diye meslektaşı. Sahada sahtekârlığı, yeteneklerinin önüne koyarak kendini ziyan eden bu adama artık sempati duymuyorum.
İşte Bursa önünde benim notlarım..
Muslera (7)- Sabri (8), Ahmet (7), Hakan (7), Carole (8)- Selçuk (3) (Josue: 5), Tolga (8) (De Jong: 7)- Yasin (5), Sneijder (2), Bruma (9)- Podolski (5) (Eren: 4)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA