Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Okura saygı!..

Sevgili Serkan Ünlü, Önceki sabah baktığım spor sayfamızın tepesinde "Editör" diye senin adın yazıyordu.
Sol köşede en tepedeki haber..
"Bakan Kılıç, şampiyon eskrimcileri kabul etti" Üstünde resmiyle.. Üşendiğin için resim altı yok, bermutat.
Resimde bir sivil var. Bakan olmalı.. Ötekiler eşofmanlı.. Demek onlar da sporcu.. Okur gerzek değil ya.. Anlasın artık.
Haberi okuyorsun..
23 Yaş Altı Avrupa Şampiyonu Kadın takımı bunlar.
Erkek de bronz madalya alan Enver Yıldırım..
Peki Enver Yıldırım neci?.
Hangi dalda almış bronzu? Önemli değil.. Kızların adları ne?. Onlar daha da önemli değil.. Bugüne dek hiçbir Türk gazetesinde adları çıkmadı ki o kızların..
Çünkü tüm editörler senin gibi.. Ajanstan geldiği gibi koy sayfaya.. Eksiği, yanlışı var mı yok mu, boş ver..
Bak Serkan, O sayfada eskrimci kızların resminin yanında bir fotoğraf daha var. Gene bakan, ayni gün Dünya Etnospor (Etnik Sporlar) Federasyonu tarafından düzenlenen Etnospor Kültür Festivali'ni açıklayan basın toplantısına da katılmış. Bir de resim çektirmiş. O resmi 6 sütuna yaymışsın. Resmin üstüne okunmaz da olsa, bir resim altı koyup, resimdekileri, soldan sağa değil, senin protokolüne göre yazmışsın.
Ama bu yaptığınla kimin kim olduğunun anlaşılmayacağını düşünerek, bir de herkesin üzerine, okla işaret ederek, kocaman adlarını sıralamışsın..
Bu ne peki?.

***
Sevgili Yüksel Aytuğ Kardeşim de, dünkü köşesinde "Yapma Hıncal Ağabey" başlığı ile beni fena halde suçluyor.. Sevgili Yüksel!. Sakin ol!.. O yazıyı bir daha oku.. Ne dendiğini iyi anla.. Bana özür borçların artıyor!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA