Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Orman, Şenol’u da lanetledi!.

Başlığa şaşırdınız değil mi?. Hayır!. Dedikodu, yakıştırma, iftira, tatsız şaka falan değil, gerçeğin ta kendisi..
Beşiktaş'ın konuşma ve haber olma merakı yüzünden her şeye maydanoz başkanı Fikret Orman, durup dururken medyaya çok sert saldırmış ve "Hepsini lanetliyorum" demişti.. Hepsi dediklerinin başında Rıdvan Dilmen, Erman Toroğlu, Kemal Belgin, Güven Taner de vardı..
Beşiktaş iki şampiyonluğu garantilerken, Şenol Güneş Hoca ile yeni sözleşmenin neden imzalanmadığını merak edenler o kadar çoktu ki, yorumcular konudan uzak kalamıyor ve fikirlerini söylüyorlardı.
Maydanoz Başkan işte bu fikir söylemeye karşı öfkeyle haykırdı.
"Hepsini lanetliyorum!." "İkinci şampiyonluğumuzu yaşayacağımız dönemde bunlar konuşuluyor. Ayıp..
30 kere söyledik. Bir sene daha kontratımız var. Daha kupayı kaldırmadığımız günlerde bunları konuşanları lanetliyorum." Orman ya hukuksal gerçeği bilmiyor, yalan yanlış sallıyor, ya da bile bile manşet olmaya çalışıyordu.
Konuşmasının devamında "Geçenlerde Ahmet Çebi 'Yüzde yüz anlaşacağız' dedi, bunu daha nasıl açıklayacağız" diyerek kendi kendini tekzip etti. Daha bir yıl kontratı varsa "Yüzde yüz anlaşacağız" ne demek oluyordu?.
Bu ülkenin en önde gelen yorumcularını "Beşiktaş'a komplo kurdukları için" lanetleyen Maydanoz Başkanın listesine, en son Beşiktaş Hocası Şenol Güneş girdi. Güneş, şampiyonluğun matematik olarak ilan edildiği Gaziantep maçının ardından, basın toplantısında "Seneye kalacak mısınız" sorusuna şu yanıtı verdi:
"Benim için üç ihtimal var.
Devam edebilirim. Başka bir takıma gidebilirim. Antrenörlüğü bırakabilirim." Şenol Güneş, bu sözleri ile gelecek sezon için Beşiktaş'la yapılmış hiçbir anlaşması olmadığını açıklamakla kalmıyor, "Gidecek mi, kalacak mı" tartışmalarına kapıyı ardına kadar açıp, "Bir sene daha kontratımız var" diyen başkanını bizzat yalanlıyordu.
Bu, Fikret Orman'ın "Hepsini lanetliyorum" listesine, en tepede girmek değil de, neydi, siz söyleyin şimdi!.

***
Beşiktaş'ın matematiksel olarak garanti ettiği şampiyonluğunu ve Üçüncü Yıldız'a hak kazanmasını yürekten kutluyorum.
***
İstanbul Cumhuriyet Baş Savcılığı'nı da kutluyorum.. Beşiktaş'ın çifte başarısını (Şampiyonluk ve Üçüncü Yıldız) kutlayacaklarına, mafya tetikçileri gibi Boğaziçi Köprüsü'ne sızan, karanlıklar içinde iş çevirip, oraya Türkiye'ye bir gurur ve onur kazandıran Fenerbahçe Basketbol Takımının Avrupa Şampiyonluğunu kutlamak üzere asılan sarı lacivertli bayrağı yakan karanlık adamların, 48 saat içinde belirlenip 6222 sayılı "Sporda Şiddetle Mücadele Yasası"na muhalefetten mahkemeye verilmesi, her kulüpte olan bu kafadaki çirkin yaratıklarla mücadelede önemli bir adımdır.
Aynen devam, Sayın Başsavcım!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA