Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Drogba’dan haber!..

Haberi veren Safter Yılmaz.. Los Angeles'ten..

***
Drogba'dan haber var... 39 yaşındaki Fildişi Sahilli ünlü oyuncu yazları Afrika'daki ülkesinden daha sıcak olan Arizona eyaletinin Phoenix şehrinde futbola oyuncu ve kulüp sahibi olarak devam ediyor..
Drogba'yı Phoenix'e getirten dört yıldır Amerika'nın ikinci futbol ligi USL'de oynayan "Phoenix Rising FC!."
Drogba'yı getiren, kulübün sahiplerinden Kona Grill lokanta zincirininTürk sahibi Berke Bakay oldu..
Geçen yıl birinci lig MSL'deki Montreal Impact takımında oynayan Drogba 30 kulübün yer aldığı USL'de henüz sahaya çıkmadı. Yerel yatırımcıların 5 milyon dolar ödeyerek kurduğu kulübe para da koymuş değil.. Ancak kulüp tanıtım elçisi olarak adı bir yatırım kabul edilip, ortak yapıldı.
Las Vegas, Fresno, Nashville ile birlikte ayrıca Kanada'dan da iki şehrin dahil olduğu USL liginde Amerika'nın birinci ligindeki güçlü kulüplerin ikinci takımları da yer alıyor.. Seyirci ortalaması 4 bin olan bu lig sayesinde Amerika'nın küçük şehirlerinde de futbola ilgi artıyor..
Drogba "39 yaşında, bu kente ve sevdiğim spora bir şeyler vermek istiyorum" diyor..
............
Benim notum.. Drogba, benim takımım Galatasaray'da oynuyordu. Gene benim takımıma gelmiş demek.. Phoenix, benim evlendiğim kent!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA