Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Şimdi de Illuminati!.

Marka yüzleri Tom Cruise ve John Travolta olan Scientology tarikatından sonra, bir de Illuminati salgını çıktı, Hollywood'da.. Dan Brown'ın o ünlü Da Vinci'nin Şifresi romanında adı geçen bu masonik Hıristiyan tarikatının adı, Latince "Aydınlanma" anlamına geliyor.
Angelina Jolie sıkı bir "Aydınlanmacı" olduğu için boşanmış meğer, tarikata girmeye ikna edemediği kocası Brad Pitt'ten..
Oysa kimler kimler var, bakar mısınız, şirket gibi çalışan cemaatin listesinde?.
Ünlü şarkıcı Jay Z.. Karısı Beyonce.. Genç kızların sevgilisi Justin Bieber.. Şarkıcı Kanye West.. Karısı Kim Kardaşyan.. Celin Dion.. Lady Gaga.. Emma Watson.. Rihanna.. Madonna.. LeBron James.. O aynen.. Ünlü ve en pahalı basketbolcu.. Lindsay Lohan.. Tyra Banks..
..Ve.. Ve.. Hiçbir politik gücü olmadığı halde, hâlâ Birleşik Krallığın imparatoriçesi Kraliçe Elizabeth'in "Aydınlanma" tarikatının en tepe üyesi olduğu iddiaları da var..
Bunlar kılıkları ya da elleriyle yaptıkları işaretlerle, bu cemaatin üyesi olduklarını açıklıyorlar.
Şifre işaretler, göz ve üçgen!..
İkisi de, masonik işaretler bunların ve ikisi de Amerikan doları üzerinde var!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA