Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Türkiye’ye söven adamın ayağına giden Dursun!.

Galatasaray'ı maddi manevi çökerten Dursun, şimdi de poposunu kurtarmak için son çareyi bu ülkeye, uğruna can verdiğimiz cumhuriyetimize söven "Bu ülke Çavuşescu'nun Romanyası'na döndü" diyen aşşağılık adamı, medyadaki bazı tiplerin de desteğiyle, Galatasaray'ın başına getirmek için Romanya'ya gitmiş..
Arkasında durduğu İgor'la bu işin yürümeyeceği, İsveç köylüleri önündeki rezil maçlar sonu, Avrupa Kupasından elenmeyle ortaya çıkınca kopan kıyameti durdurmak ama bu arada tükürdüğünü de yalamamak için yılana sarılmaya gitti Dursun iyi mi?. Utanın kongre üyeleri.. Utanın Divancılar..
Ülkeme söven adam Galatasaray'a "Üst akıl" diye gelecekmiş..
Ne demek bu?.
"Ben her şeyi bilirim" diye her şeye el koyan Dursun'un aklı yetmezmiş, demek.. Futbol şubesinin başına getirdiği kardeşinin aklı da ermezmiş, demek.
Hele futbol takımını yöneten İgor'un aklı hele sıfırmış, demek...
Onun için bunların hepsinin tepesine bir "Üst akıl lazım" itirafı böyle yapılır ancak.
Günah Dursun'da değil tabii. Uyuşuk Kongre ve Pısırık Divan'da da değil..
Türk medyasına bakın.. Türkiye'ye söven bu adamı ya milli takım, ya Galatasaray'ın başına getirmek için çırpınan Türk medyasına?.
Üstelik Dursun ve İgor'a en çok sahiplenenler arasında bulunan Öcal Ağbim ve benden başka Luce denen adam için "Gelemez" diyen tek kalem yok..
Manşetlerden giriyorlar "Teşvik" haberlerini.. Bunun adı meslek dilinde "Aman alın" demektir. İyi bilirim.. Ama benim spor medyam bu.. Kalemler hep hesap peşindedir..
Şimdi Fatih Terim, sözleşmesinde yazılan 3.5 milyon euro tazminatı alacak diye kıyamet kopuyor. 13.5 milyon lira ediyor bu..
Peki bu Dursun, adını bile bilmediğimiz bir Ganalı'yı almak için Osmanlıspor'un ayağına giden Dursun, o adamı kaça alıyor?.
"Ünal Aysal bu kulübü batırdı. Ben toparlayacağım" diye iş başına gelen Dursun.. Batışı önlemek için Riva ve Florya'yı satan Dursun..
Ünal hiç değilse Drogba ve Sneijderleri getirirken, "İnen uçakları" ve getirdiği "Çilekleri" ile kulübün, artık satacak Riva ve Floryası da kalmayan Galatasaray'ın banka borçlarını daha da arttıran Dursun nam zat, Osmanlıspor'un 350 bin euroya transfer ettiği adamı, 17.1 milyona alırken, ayni medyadan çıt çıkmadı.
Oysa Fatih'in tazminatı 13.5 milyon, Türk Lirası iken, Dursun'un isimsiz adam için Galatasaray'ın başına açtığı yeni borç 17.1 milyon, euro idi.. 17.1 milyon euro..
350 bin euroluk adamın maliyeti 17.1 milyon euro..
7 milyon kulübü Osmanlıspor'a. Kendisine, yılda 2.2 milyon eurodan dört yıllık 8.8 milyon euro.. O adamı Galatasaray'a kakalayan menecere de 1.3 milyon euro..
Yani bugünkü rayiçle, o adını bilmediğimiz 350 milyon euroluk Ganalı'nın Dursun'un aile malı Galatasaray'ına yüklediği borç, 72 milyon Türk Lirası..,
72 milyon TL de değil aslında.. Dahası var..
U17 Avrupa Şampiyonasında Türk Milli Takımının yıldızı Atalay Babacan başta, ayrıca üç genç futbolcu da üste..
Benim medyam bu Dursun'dan hesap sormuyor.. "Sen niye geldin, ne haltlar ediyorsun" demiyor.. Hala Fatih Terim'in 13.5 milyon liralık tazminatıyla uğraşıyor.
Böyle medya.. Böyle spor!.
Ülkeme söven Luce'ye çalışma izni çıkarsa eğer, bu ülkedeki sorumlu bakanlara da yazıklar olsun!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA