Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ah Akaydın Hocam ah!..

2000'li yılların başında tanımıştım Mustafa Akaydın Hocamı, öğrencilerle sohbet etmek için gittiğim Antalya Akdeniz Üniversitesi'nde..
Kendisi de Genel Cerrah olan Akaydın, üniversitenin rektörüydü ve hastanesinde dünya çapında, evet dünya çapında bir "Organ Nakli Merkezi" kurmuştu. Kampüsü baştan başa dolaştım.. UCLA gibiydi kampüs.. Muhteşem..
Öğrencilerle sohbetimde "Ne kadar ayrıcalıklı öğrenciler olduğunuzun farkında mısınız" demiştim..
O Akaydın Hocamı kim ayarttı ise, bilimi bıraktı. Siyasete soyundu. Üniversitedeki yaratıcılığı öyle nam salmıştı ki, Menderes Türel'i geçip Antalya Belediye Başkanı seçildi ve olanlar oldu..
Öyle başarısız bir siyasetçiydi, öyle yanlış, öyle eksik işler yaptı ki, hemen ertesi seçimde Antalya halkı Türel'i geri getirdi.
Akaydın Hocam bu defa genel seçime girdi. Milletvekili oldu..
Yaptığını görüyorsunuz..
Öyle bir çam devirdi ki, iler tutar tarafı yok..
Fetö'nün sözünü tekrarlamak, hem de bu devirde iktidar ülkenin dört bir yanını örümcek ağı gibi sarmış Fetö'cüleri temizlemek için kelle koltukta savaşırken "Tiyatro" demek ne oluyor, Akaydın Hocam?. Ne oluyor?.
Kime ve neye hizmet ettiğinin farkında mısın?.
Siyaset senin işin değil hocam.. Yol yakınken bırak ve bilime dön gene.. İyi bildiğin yere dön, acilen..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA