Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Dursun, aman dursun!..

TOKİ açıkladı. Riva ihalesini kazanan firma, teminatı yakarak geri çekilmiş. İhale şimdi ikinci en yüksek fiyat verende.. Söylenenlere bakılırsa, o da çekilecekmiş. Alacak firma çoktan belliymiş ve Dursun Özbek biliyormuş..
Galatasaray bu işten ne kaybetti bilmiyorum.. Dursun Bey açıklar da öğreniriz. Artık onun açıklamalarının hangisine inanılırsa.. Dursun'un has adamı Divan Başkanı İrfan Aktar, başkanını rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor. Tarihte görülmedik şekilde üç ay tatile soktuğu Divan'ı ıslak imzalara rağmen toplantıya çağırmamak için elinden geleni yaptı. Mecbur kalınca da, o toplantıyı isteyenleri konuşturmadan oturumu kapattı.
Sorular gene havada kaldı.
Çarşamba günü konuşan ve ortalığı geren Levent'in imzacılarla ilgisi yok. Tam tersine o Dursun'un futbol şubesi başına tayin ettiği adamdı, daha dün.
Medyam zavallı.. Üç büyüklerin başkanlarının istemediği soruların konuşulması, yazılması yasak..
Divan, mali konuları tartışmak ve Dursun'dan net yanıtlar almak için toplandığında ve Dursun iki defa kürsüye geldiğinde, TOKİ'den Riva ihalesindeki çekilme haberini almıştı. Biliyordu. Ama bildiğini sakladı. Tüm camiayı gerzek yerine koyarak sakladı.
İrfan da ona yardımcı oldu..
Dursun'un çok iyi becerdiği bir iş var. Muhalifleri susturmak ve hatta yanına çekmek.. Şu Taner Aşkın ve Hayri Kozak'ın son hallerine bakar mısınız?.
Galatasaray tarihinin en kötü ellerinde yönetiliyor.
Sen uyumaya devam et, uyuz kongre!.

***
Fikret Orman hakkında 6222'den soruşturma açan sayın savcım, Asım Ekren.. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de TV'de konuştu ve bütün gazetelerde manşet oldu..
"Ali Sami Yen'den kimse sağ çıkamaz!."
Bu laf şimdi 6222'ye aykırı değil mi?. Başkan böyle derse, cemaat ne yapar, Sayın Savcım?.
İstanbul Valisi, bu lafı edenin peşine düşüp, "Fit verme"nin hesabını soracağına, Ali Sami Yen'e gelişi yasaklayacak yarın. O da belli.. Uygar ve kurallara saygılı vatandaşın hakkını kim koruyacak peki?.
Dursun Özbek de tıpış tıpış gelip, "Baş Holiganlık" hesabını vermeli ki, bir daha sefere ölçülü konuşmayı öğrensin!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA