Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Cinayetin filmi!.

Tatili sarsan cinayet ve intihar haberinin yankıları, tartışmaları hâlâ sürüyor. Olayı öğrenir öğrenmez "Öldüren Cazibe/ Fatal Attraction" demiştim. Glenne Close'u Oscar adayı yapan 1987 filmi..
Filiz, Glenne'di, Vatan da Michael Douglas.. Kadın, kısa bir maceranın peşinden erkeğin peşine düşüyor ve ona hayatı zehir ediyordu..
Öldüresiye.. Sözlük anlamı ile öldüresiye..
Benim köşe kapalıydı. "Bakalım kim yazacak" dedim. Ahmet Hakan bir cümleyle geçiştirdi. Bu pazar Emre Aköz "Öldüren Cazibe 2017" başlığı ile nerdeyse karbon kopya, benzerliği ayrıntılarıyla anlattı. "Tek farkla" dedi. "Filiz Vatan'ı öldürmeyi başardı." Filmde Michael, silahı elinden alıp, Glenne'i öldürüyordu.. Meşru savunma..
Emre'nin yazısında olmayan bir ayrıntı var. Filmin orijinal sonu başkaydı.
O ilk film, bir gurup seyirci önünde denendi. "Bu finalle bu film iş yapmaz" dedi seyirciler ve yeni final çekildi. O seyrettiğimiz finalle de, Öldüren Cazibe, yılın hasılat rekorunu kırdı..
Peki orijinal final neydi?.
"Kadın, erkeği bir otel odasına çağırıyor. Sonra uğurluyor.
Odanın her tarafında adamın parmak izleri var.. Sonra intihar edince, adam cinayet suçu ile tutuklanıyor.." Filiz'in silah tutan elinde naylon eldiven var, biliyorsunuz..
Dedektiflerimiz şimdi o eldivenin sebebini bulmaya çalışıyorlar..
Bu final daha çok su kaldırır!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA