Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bodrumlular!.. Bodrum’dakiler..

Sizler de benim gibi, bu yazki D. Marin Klasik Müzik Festivali programından hayal kırıklığına uğramışsanız (Hem D. Marin Müzik, hem Bodrum Kalesi Bale Festivali seçimleri çok yerlere düşmüştü bu yıl.. Beni Bodrum yollarına düşürecek tek cazip, çarpıcı "İsim" yoktu. Bu konuyu sonra yazacağım, ayrı..) işte size "Teselli Armağanı!."
Hem de Bodrum'un kendi içinden ve kendi adını taşıyan "Bodrum Oda Orkestrası" çarşamba gecesi, hem de nasıl popüler seçilmiş bir repertuarla Bodrum Kalesi'nde, yarın akşam.. Hem de ücretsiz..
Orkestrayı kuran ve konseri düzenleyen sanatçı Numan Pekdemir "Amacım hayatında hiç klasik müzik dinlememiş insanlara bu müziği sevdirmek" diyor..
Orkestra, Nesrin Bayramoğlu şefliğinde (Bir kadın şef, dikkat..) dört soliste eşlik edecek. Tenorlar Ayhan Uştuk, Zafer Zencirli ve Sopranolar Ayşe Şener ve Beril Yürekli Er..
Hele iki müzikal parçası var ki, Barcelona Oyunları'nın açılış ve veda şarkılarıydı, Amigos Para Siempre ve Time To Say Goodbye..
Bence hele bu ilk yarıyı mutlak izleyin.. Sıkılırsanız, ki sıkılmazsınız, arada çıkarsınız.. Severseniz, Klasik müziğe ikinci adımınız ikinci yarıda..
İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, Dvorak'ın en popüler yapıtı, Yeni Dünya Senfonisi'ni çalacak.. Caz, Pop ve Rock izlenimleriyle yazılmış, ünlü 9. Senfoni..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA