Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

34 RU 7453!..

Bayım.. Yanınızda bir kadın vardı, arkanızda da bir çocuk!. Muhtemelen aileniz.. İnsan ailesini taşırken biraz dikkatli, temkinli olmaz mı?. Olmalı değil mi?.
Peki nedir o "Adrenalin" manevranız!. 18 yaşında delikanlı tek başına yapsa affetmem.. Benim az ilerimde, yan şeritte bir kamyonet gidiyor.. Benim arabamın burnu ile, kamyonetin arka köşesi arasından hışım gibi geçtiniz, Baltalimanı yolunda.. Sırf beni sollamak (Pardon, sağlamak) için.. Kamyonetin köşesinin de, benim burnumun da tozunu aldınız, çapraz geçerken. Santim hata ile feci bir kaza olurdu. Kamyonete çarpsanız, önde sağdaki muhtemel eşiniz, bana dokunsanız, arka soldaki çocuğunuz hem de nasıl tehlikeye girerdi..
Değdi mi peki?.
Tabakhaneye yetiştiniz mi?.
Ne gezer.. Birlikte Reşit Paşa yokuşuna saptık, İstinye Park'a doğru gitmek için.. İş sonu saatlerinde o daracık mahalle arası yokuşu santim santim gider.. Siz önde, o müthiş(!) manevrayla geride bıraktığınız ben arkada, gıdım gıdım, on dakikada İstinye Yokuşu Caddesine vardık..
Etrafa bakıp, kınacı aradım!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA