Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşa Aleyna!. Yolun doğru!.

Bravo Aleyna!.. Sakın aldırma.. Harika gidiyorsun.. Devam.. Aynen devam et.. Bildiğin yolda devam et..
Bunları yürekten söylüyorum Sevgili Aleyna..
Sakın sosyal medya denen linç âlemine aldırış etme.. Sakın, yazı ve haberlerinin yönlerini sosyal medyaya göre ayarlayanları dikkate alma..
Her sanatçı gibi, sen de alkışlanır, eleştirilirsin. Bu dünyada böyle.. Onlardan söz etmiyorum. Her eleştiriden bir şeyler öğrenmen mümkün. Öğrenme yaşında olduğuna göre öğrenmelisin de..
Ama eleştiri ayrı, linççiler, reytingciler ve tirajcılar ayrı..
Aylardır ses çıkarmadan izliyorum.. Bekliyorum ki, birileri bu linççi takımına karşı çıksın. Onları yerden yere vursun..
Olmadı.. Boşuna bekledim.. Bir iki, o da çok hafif seni destekleyen satır çıktı o kadar..
Sevgili Aleyna,
Dünyanın hiçbir yerinde sanatçı patates tarlasında yetişmiyor.. Hele "Yıldız/ Star" olmak daha da zor. Dünya medyası, yıldızını hemen sahiplenir. Yıldız demek, tiraj demektir, reyting demektir, bilir çünkü.. Bulamazsa yaratır. Yıldız yaratır..
Sen bilmezsin, çoktan unutuldu bile.. Farah Fawcett gibi bir "Dizi Oyuncusu" bir yılda nasıl 600'e yakın kapak oldu Amerika'da?.. Nasıl ve niçin?.
Biz hasbelkader bir yıldız bulduk mu, sosyal medyamızla yemeye başlıyoruz. Sonra yazılı ve görsel medya kalanı tamamlıyor..
Seni de bitirmek istiyorlar.. Ama bugüne dek zerre aldırmadan bildiğini okuduğun için, başarılı olamadılar. Olamayınca daha da çıldırdılar..
Boş vermeye devam et. Sen uluslararası yıldız olma yolundasın. Kısa süre sonra, 18 yaşını da doldurup daha da özgür olacaksın. O zaman seni hiç tutamayacaklar..
Bravo Aleyna.. Yürekten bravo..
Yol senin yolun. Doğru yoldasın..
Devam et..
Şimdi bana da saldıracaklar.. Umurumda değil. Hiç de umurumda olmadı. Yanlış yaparsam özür dilerim.. Doğru olduğuna inanıyorsam, dünya üzerime gelse aldırmam..
"5 bin kişinin 'Yanlış' demesi, "Doğru"yu değiştirmez.."
"Dünya yuvarlaktır" diyen Galileo'nun başına gelenleri dünya biliyor.
Dünya bugün Galileo'yu biliyor, ezbere ama.. Onu "Yakma" kararı verenleri değil!.
Bu dünya hep doğrulara kaldı, linççilere değil..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA