Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir de bu Miley Cyrus’a bakın!.

Las Vegas katliamının ardından, Amerika'nın dünyaca ünlü komedi gösterisi The Tonight Show'a Jimmy Fallon, Dustin Hoffman, Adam Sandler gibi üç kuşağı hayran eden, Hollywood'un en ünlü iki sanatçı ve komedyeni ile, gençlerin sevgilisi Miley Cyrus'u davet etmişti. Cyrus, programı Joan Baez'in ünlü özgürlük şarkısı Dido ile açtı.
"Asıl böyle gecelerde bu milleti eğlendirmemiz lazım" dedi Fallon, o gece için New York'tan Las Vegas'a taşıdığı programına başlarken.. Hoffman ve Sandler, anılarıyla güldürdüler izleyicilerini.. Sonra Miley Cyrus geldi, sohbete.
Fallon "Dido şarkısı söyledin" dedi.
Bakın, "Amerika'nın Aleyna Tilkisi" diyebileceğim Miley'nin cevabına..
"Evet!. Bu şarkıyı söyledim. Çünkü özgürlük olmadan sevgi olmuyor. Olmamalı.. Bence böyle trajik olaylar olduğunda sevdiğimiz sanatçıları izleyemedikten sonra müzik nedir ki? Çünkü şiddetten çok korkuyoruz, sevdiğimiz birinin konsere ya da sinemaya, tiyatroya gidip ölmesinden korkuyoruz. Biz 'Sözde' özgürlüğün ülkesiyiz, bir de. Sürekli korku içinde yaşarsak özgür olamayız ki. Zorbalara asla boyun eğmemeliyiz. Annemle babam hep 'Doğru olanı savunmalıyız.' Korkuyu teşvik etmektense sürekli olarak umudumuzu paylaşmalıyız" derlerdi biz çocuklarına.
Miley, o gece aslında yeni çıkan "Younger Now" albümüne adını veren şarkıyı söyleyecekti, ama fikrini değiştirdi. En son altı yıl önce söylediği The Climb'la çıktı sahneye.. Sebebini anlattı.
"Climb'ı söyleyeceğim çünkü orada şöyle diyor.. "Karşılaştığım zorluklar aldığım riskler, beni bazen devirebilir ama ben yıkılmayacağım. Belki farkında değiliz ama bu anlar en çok hatırlayacağımız anlar.. En çok hatırladığımız anlar..
Kötülük ayıramaz ama sevgi birleştirir. Hepimiz birlik olursak ve gerçekten inanırsak, birlikte daha güçlü oluruz."

***
Miley'den alacağımız dersler var, değil mi?:

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA