Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Turizm Kongresi!..

1 Kasım'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "2023'te 50 milyon turist, 50 milyar dolar" sloganı ile toplanacak Turizm Şûrası üzerine görüşlerimi yazıyordum. Gündem hızlanınca ara verdim.
Şimdi de Turizm deyince akla ilk gelen kentimiz ve yöremiz Antalya'da gündem "Film Festivali.."
Oysa bu bölümde yazacaklarımın baş muhatabı Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel olacak. Şu anda kafasını kaşıyacak vakti olmayan Türel..
Biraz daha beklememizde yarar var.

***
Bu arada.. Başbakan Binali Yıldırım'dan THY ile Do&Co arasındaki anlaşmazlığa el koyması ve bir ülke markası Turkish Do&CO'yu yok edip, işi Singapurlulara devretmeye çalışan THY yönetimine "Neden" diye sormasını ve tarafları bir araya getirmesini rica etmiştik. Dilerim bu çok önemli konuyu eski Ulaştırma Bakanı olarak, "vukuf"la ele alır..
Sayın Başbakan, kulağıma çirkin dedikodular geliyor.
Lütfen acele edin.. Ne THY yıpransın, ne Turkish Do&Co.. İkisi de Türk markası.. Türk bayrağı taşıyor ikisi de, dünyanın dört bir yanına..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA