Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Asıl savaş bugün başlıyor

Eveetttt... Geldi çattı bazıları için büyük gün kabul edilen bugün. Milyonlar sandık başında tercihini kullanacak.
Akşam sandıklar açıldığın da millet iradesinin çoğunluğunun kararını göreceğiz hep beraber. Hayırlısı olsun... Hepimiz için, ülke için, geleceğimiz için... Tabii bu arada farkettiyseniz eğer yazımın girişinde bugünün bazıları için büyük bir gün olarak kabul edildiğini belirttim. O bazılarının içinde ben yokum.
Niye böyle diyorum? Çünkü benim için bugün, aylardır yapılan alçaklıkların biteceği birgün değil. Ben aksine asıl alçaklıkların bugünden itibaren daha da bi katlanarak devam edeceğine inanıyorum.
Emin olun aslında Türkiye yeni bir kaosun perdesini aralıyor olacak bu akşam. Hiç sanmayın ortalık bugünden çıkan sonuçla filan süt liman olacak. Tahminimi yazamıyorum seçim yasaklarından dolayı ama bilin ki bu akşam sandıktan çıkacak sonuç aksine azdıracak malum tayfayı. Kim bilir şimdi ne hain, ne sinsi planların peşindeler. 17 Aralık günü ayakkabı kutularıyla başlattıkları algı operasyonun geldiği noktanın akşam sandıktan çıkacak nokta olduğunu görünce kimbilir nasıl da deliye dönecekler. Diyorlar ki; "Tape üzerine tape bastık, montajlı kasetlerle adamın itibarına suikast yaptık ama olmadıııı... Peki bundan sonra ne yapmalı?" Dolayısıyla hazırlıklı olun. Seçime 3 gün kala devletin en üst düzeyinde yapılan gizli ve çok kritik bir toplantıyı internette yayınlayarak iplerini elinde tutan emperyalist güçlere ne kadar büyük bir 'HİZMET' aşkıyla bağlı olduğunu göstermeye çalışan bu tayfanın daha fena şeyler yapabileceğini lütfen göz ardı etmeyin. Bu malum tayfanın izanı ve insafı olmadığı ve bu malum tayfanın vatan hainliği konusunda sahiplerine ölümüne bir bağlılığı olduğu için bugün çıkacak sonuç nedeniyle çok daha kötü şeyler yapabileceklerini lütfen unutmayın. Onların istediği tek bir şey var; O da Recep Tayyip Erdoğan'ı siyaset sahnesinden tamamen silmek. Silmedikçe, silemedikçe alçaklıklarına ve namussuzluklarına devam edecek bu tayfa emin olun. Yani bi rehavete falan kapılmayın! "Ohhh çok şükür... Bitti 30 Mart seçimleri. Artık bir huzura falan erdik" demeyin! Bitmedi çünkü! Asıl savaş, içimizdeki vatan hainleri ile asıl kavga şimdi başlıyor. Bugün, sandıklar açıldıktan sonra başlıyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA