ATSO’dan üç Çimrin kitabı

ATSO’dan üç Çimrin kitabı
Kuruluşunun 135'inci yılını kutlayan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Yerel Tarihçi SABAH Akdeniz yazarı Hüseyin Çimrin tarafından hazırlanan Antalya üzerine yazılmış üç kaynak kitabı daha kent kültürüne kazandırdı. Hüseyin Çimrin'in 'Antalya Mutfağı ve Lezzet Ustaları', 'Antalya'da Zamanla Kaybolan Meslekler, Esnaflar' ve 'Antalya'da Tarihi Camiler, Medreseler, Türbeler, Mezarlıklar ve Kiliseler' adlı üç kitabı ATSO Yayınları olarak basıldı.

DESTEĞE DEVAM
ATSO'nun, ekonomik gelişmenin ancak kent kültüründe sağlanacak gelişme ile mümkün olduğunun bilincinde bir oda olarak Antalya'nın sosyal ve kültürel yaşamına her zaman katkı yaptığını belirten ATSO Başkanı Davut Çetin, "135'inci yılını kutlayan odamız, Antalya'nın ekonomik yaşamına yönelik çalışmaların yanı sıra kentimizin kültür yaşamına da destek olmaya devam ediyor" diye konuştu.
BİZE ULAŞIN