MALZEMELER
3 yufka Yarım bardak sıvı yağ Yarım bardak süt 300 gram kıyma 1 adet orta boy soğan 3 kaşık sıvı yağ Tuz, karabiber 1 yumurta sarısı 1 kaşık sıvıyağ Çörek otu
HAZIRLANIŞI
Kıymayı sıvı yağda kavurun. İnce ince doğradığınız soğanla beraber tuz ve karabiber de ekleyip kavurmaya devam edin. Yarım bardak sıvı yağ ile yarım bardak sütü karıştırın.Yufkayı masaya yayın. Üzerine yağ ve süt karışımından sürdükten sonra 4 eşit parça halinde kesin. Parçaların geniş kısmına kıymalı harçtan koyup rulo şeklinde sarın. Her ruloyu sarmal şekilde sarın. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. 1 kaşık sıvı yağ ile yumurta sarısını karıştırıp fırçayla üzerlerine sürüp çörek otu serpiştirin. 180 derecede fırında pişirin.