Hacı Abdullah Lokantası'nın 4. kuşak temsilcisi Adil Korun, asırlardır korudukları lezzetlerin sırrının ise özel olarak yaptırdıkları bakır tencereler olduğunu söyledi. "Ne ile ve nerede pişirdiğin çok önemli" diyen Korun, sırlarını şöyle anlattı: "Lezzetimizin sırrı bakır kaplar. Her ay kontrollerini yatırarak özel olarak ürettirdiğimiz bakır tencerelerde yemeklerimizi yapıyoruz. Lezzetimizin sırrı bu kaplar ve tabii Urfa eritilmiş tereyağında. Burhaniye'den Laleli Zeytinyağı da vazgeçilmezimiz. Yani biz yemeklerimizin her malzemesini ait olduğu şehirden özel olarak getirtiyoruz. Bizde çalışanlar pek değişmez. Mesela aşçılarımız 40-45 yıllıktır. Beğendili kebap, elbasan tava, kuzu tandır, kuzu patlıcan öne çıktığımız tatlar. Büyük oranda Osmanlı yemek kültürünü hayata geçiriyoruz. Türk mutfağının unutulmaması için büyüyerek devam edeceğiz. Başka bir yerde bulamayacağınız karışık kompostomuz var. İftar için özel mönülerimiz var, fiyatlarımız şu anda lansman düzeyinde ancak normal zamanlarda da cazip. Çok zengin bir iftar tabağımız var. 5 ayrı mönü ve fiyat seçeneğiyle her bütçeye, damak lezzetine uygun seçenekler sunuyoruz."