Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunu Gülşah Şen, uluslararası ticaret eğitimi de aldı ancak yine de yemek yapma tutkusundan vazgeçemedi. "Annem Çerkez babam Arnavut olunca lezzetin tam da içine doğdum" diyen Şen, özellikle de çalışan hanımlar için özel tarifler veriyor. Şen, "Özellikle çalışan anneler için yoğun bir iş günün ardından eve gelip yemek pişirmenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum o sebeple de kolay tariflerden nefis sofralar kurulabilsin istiyorum" diye konuştu. Fast foodu sevmediğini, kimseye de tavsiye etmediğini ifade eden Şen, "Öncelikle belirtmek isterim ki reçete yazmak için mutfağa girerseniz reçete yazamazsınız. Bir tarifi uygularken sizin içinizden gelen başarılı dokunuşlar veya reçetede bulunan herhangi bir malzemenin eksik olması sonucunda yine içinizden gelerek uyguladığınız değişiklikler ve hatta bugün ne pişirsem deyip buzdolabının kapağını açtığınız da tamam içgüdülerinizle hareket ederek yakaladığınız doğru uyum size reçetelerin en güzelini verir. Sanırım bende öyle yapıyorum" dedi. Şen, yemekle iç içe olup kilo almamasını ise düzenli spor ve sağlıklı beslenmeyi hayatına yerleştirmesine borçlu olduğunu söyledi.