Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Yıldızınız bugün ne söylüyor?

Bugün ve yarın, Ay, Başak'ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Astrolojide Başak burcu sinir ağı, mide ve bağırsakları temsil ettiğinden bu organlarımızı yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. İlişkilerimiz mesafeli, çok düşünüp az konuşma eğiliminde olabilir, özel işlerimiz üzerine düşebiliriz.

KOÇ

Bugün yerinizde duramayabilirsiniz. Birçok işinizi halletmek üzere kolları sıvayabilirsiniz. İş ortamınızdaki yoğunluğun etkilerini azaltmak için birikmiş işlerinizin üzerine düşmelisiniz.

BOĞA

Aşk hayatınızda istediğiniz hareketlenmeler oluşabilir. Kendinizi fazlasıyla enerjik hissedecek, eğlenceli ortamlarda bulunmaktan keyif alacaksınız. Sevdiğinizle iletişiminiz sizi mutlu edebilir.

İKİZLER

Evinizde dinlenmek en büyük arzunuz olabilir ancak iş yoğunluğu buna izin vermeyebilir. Duygu değişimleriniz sizi yoruyor, bu yüzden ayaklarınızın yere sağlam basacağı konulara yönelmelisiniz.

YENGEÇ

Sevdiklerinizle bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Yine sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa geziler, ziyaretler ve gezilecek yerler ilginizi çekebilir. Hayata ciddi gözlerle bakmamaya çalışın.

ASLAN

Maddi konularda rahat hareket edeceksiniz çünkü işlerinizin doğru zamanda devrede olduğunu biliyorsunuz. Ailevi konularda planlarınızı devreye sokabilirsiniz, konuşmalarınız artacak.

BAŞAK

Yerinizde duramayacak, çevrenizle oldukça aktif oluşumlar içine gireceksiniz. Çevrenizde bazı konular ve olaylar karşınıza çıkabilir. Sevdiklerinize duygularınızı güçlü bir şekilde ifade edeceksiniz.

TERAZİ

Güne biraz isteksiz başlayacaksınız. Kafanızı dinlendirmek ve kendinize daha fazla vakit ayırmak niyetinde olabilirsiniz. Kalabalık ortamlar size göre değil. Maddi konuların halledilmesi gerekiyor.

AKREP

Sosyal ortamlarınızda aktif bir gün geçirebilirsiniz. Önemli konuşmalar ve teklifler gündemde, teklifler karşısında karar vermekte zorlanabilirsiniz. Daha çok kendinize odaklı olacaksınız.

YAY

Kalabalık ortamlar içinde yer almayı isteyecek, kendinizi birçok işten sorumlu hissedeceksiniz. Topluluk içinde başka insanlara konuşmalarınızı ve görüşlerinizi aktarmanız kolay görünüyor.

OĞLAK

İş alanlarınızdan uzaklaşmak, değişik ortamlarda bulunmak ön planda olacak.Planlarınız için kendinizi heyecanlı hissetmek, yaşamdan alacağınız zevki ikiye katlayabilir.

KOVA

Yalnız hareket etmektense, sevdiklerinizle paylaşım içinde olmak ve ortak harcamalarda bulunmak daha iyi olacak. Planınızı, programınızı iyi yapın. İş alanlarınızda bazı görüşmeler devrede.

BALIK

Bugün özel ilişkilerinizde sevdiğiniz kişiyle paylaşımlarınız artabilir, beraber program yapabilirsiniz. Her tür konuyu bu aralar fazlasıyla irdeliyorsunuz. Dış ortamlarda bulunmak sizi rahatlatabilir.

BOĞA BURCU GÜNLÜK YORUMLARI

AYLIK BURÇ YORUMLARI

YILLIK BURÇ YORUMLARI

BUGÜN DOĞANLAR İÇİN PUSULA

BURÇ HESAPLAMA

Doğum Gününüz

YÜKSELEN BURÇ HESAPLAMA

Burcunuz Saat Aralığı

BURÇ UYUMU HESAPLAMA

Burcunuzun ve onun burcunun aşk hayatınıza etkisi ne olur? Burcunuz Onun Burcu
SON DAKİKA