Mümkün olduğunca DOĞAL…

Giriş Tarihi: 2.1.2018 15:42 Son Güncelleme: 2.1.2018 15:44
Mümkün olduğunca DOĞAL…

Her nedense bu yıl soğuk, karanlık ve yağmurlu havalar ruh halimi hiç olumsuz etkilemiyor. Havalar kötü de olsa içimden geçirdiğim tüm sözler olumlu oldukça ben de mutlu hissediyorum. Size de tavsiye ediyorum, sadece pozitif düşüncelerle adeta kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Elbette diliyorum ki, bu yeni yılda hem bireysel olarak hem de ülke olarak başa çıkmakta zorlanacağımız sorunlar çıkmasın karşımıza…

Soğuk havaların ruh halimizi etkilememesini sağlayabiliyoruz belki, ama bulaşıcı kış hastalıklarının önüne geçemeyebiliyoruz. Ve maalesef kapalı okul veya ofi s ortamları en çok da soğuk kış günlerinde hastalıkların artmasında ve hızlıca bulaşmasında en büyük etken… Çocuklarımız da bu durumdan fazlasıyla nasibini alıyor. Sık sık hastalanıyorlar, öksürüyorlar ve belki de defalarca antibiyotik almak zorunda kalıyorlar. Kış boyunca diğer ilaçlardan kutularca tüketmek de cabası… Annebaba olarak bu durum hepimiz için çok zor. Küçük canlarımızın sorumluluğu adına ilaç tedavisine hemen başlamak zorunda kalıyoruz veya bedenlerine günlerce ilaç yüklüyoruz. İşte bu vicdan azabını bir nebze olsun azaltabilmek adına biz de bu ay uzmanlara; çok elzem bir durum olmadıkça soğuk algınlığı, öksürük ve boğaz ağrısı gibi kış hastalıklarında ilaca destek veya alternatif doğal tedavilerin neler olabileceğini sorduk. Bolca öneri bulacağınız kapak haberimizi, hepinizin ilgiyle okuyacağını düşünüyorum.

Sosyal medyada bebeğiyle veya çocuğuyla sık sık gezen anne-babaları görünce çok hoşuma gidiyor. Bazen fotoğrafl arının altına yazdıkları "Her şeye rağmen gezmek güzel" tadındaki küçük hikayeler, bu ayki "Bebeğimle Geziyorum" haberimizin esin kaynağı oldu. Ve daha fazlası için sayfalarımızı hemen çevirmeye başlayın.

ARKADAŞINA GÖNDER
Mümkün olduğunca DOĞAL…
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
SON DAKİKA