Hakemleri VAR kurtardı

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu; Video Hakem Sistemi’nden, Rusya’daki temsilcimiz Cüneyt Çakır’a kadar DÜNYA KUPASI’nı yorumladı

Giriş Tarihi: 21.06.2018 01:21
Hakemleri VAR kurtardı
Biz Video Hakem'i destekliyoruz. Faydası da ortaya çıktı. Dünya Kupası'nda hakemleri kurtardı
Dünya Kupası'nda 4-5 penaltı çalındı. Fransa'ya 3 puanı getiren penaltı VAR sayesinde verildi
Cüneyt Çakır çeyrek, yarı final ya da finalde kesinlikle düdük çalacaktır, kendisine inanıyoruz
Merkez Hakem Komitesi (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu, Radyospor'da katıldığı programda Dünya Kupası'nda öne çıkan Video Hakem Sistemi (VAR) ile ilgili düşüncelerini paylaştı: "Biz TFF ve Merkez Hakem Kurulu olarak VAR sistemini destekliyoruz. Dünya Kupası'nda Fransa- Avustralya maçında gördük. Rusya- Mısır karşılaşmasında Salah'ın pozisyonu önce dışarda değerlendirmişti. VAR sistemi illaki tartışılacaktır. Brezilya-İsviçre maçındaki İsviçre'nin golündeki faul pozisyonu gibi. Tunus-İngiltere maçında Kane'in pozisyonunda VAR tartışmalı bir pozisyon olduğu için müdahale etmedi. Dünya Kupası'nda 4-5 penaltı çalındı. Fransa'ya 3 puanı getiren penaltı VAR sayesinde verildi. Hakemleri VAR kurtardı."

CÜNEYT ÇAKIR KENDİNDEN EMİN
DÜNYA Kupası'nda görev alan hakem Cüneyt Çakır'la ilgili açıklamalarda bulunan Namoğlu, "Yönettiği maçta (İran-Fas) başarılıydı. Gözlemcinin fikri de bu yönde. Gruplarda bir maç daha alacaktır. Temennimiz hata yapmadan maçlarını yönetmesi ve finalde düdük çalması. Şu anda formda kendinden emin. Görevi neyse en iyisi yapmaya çalışacaktır. Çeyrek final, yarı final ya da finalde kesinlikle düdük çalacaktır" dedi.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.