Ege
Hazır Yiyecek'in 1992 yılında küçük bir dükkanda başlayan lezzet yolculuğu, sınırları aştı. Zuhal Çelik ve Murat Ödül tarafından İzmir'de kurulan Ege Hazır Yiyecek, açıldığında sadece kentin birkaç bölgesine hizmet verirken bugün 200 çeşit ürününü dünyanın dört bir yanına ihraç ediyor. Dostluklarının sonucu kurulan ortaklığın yıllar içinde kendilerini çok önemli bir noktaya getirdiğini anlatan Zuhal Çelik ve Murat Ödül, "Zaman içinde kaliteden, lezzetli ürünlerimizden ödün vermedik. Bu sayede de firmamız her geçen gün daha da büyüdü" dedi. Kuruluş aşamasında birçok zorluğa göğüs gerdiklerini anlatan Zuhal Çelik, "500'ün üzerindeki çalışanımızla hazır yiyecek sektöründe önemli bir açığı kapatıyoruz. Lider konumdaki firmamız ISO 9001, IFS, FDA, Helal, Kosher gibi tüm gıda kalite belgelerine sahip" dedi.