MARK Decker yemeklerinde daha önce ismini pek duymadığımız özel ürünler kullanılıyor. Bunlardan biri de "terin". Fransız kökenli bir yemek pişirme ve saklama şekli olan terin, adını ısıya dayanıklı toprak veya porselenden yapılan derin, kulplu, kapaklı kaplardan ve içinde pişen yemeklerden alıyor. Etleri uzun süre saklayabilmek amacıyla 18. yüzyıldan bu yana kullanılan terin, zamanla bir damak zevkine dönüşüyor ve beraberinde alternatif hazırlama şekilleri de getiriyor. Eskiden kaz ciğeri ve av etlerinin birleşimiyle hazırlanan terin, günümüzde içine çeşitli malzemeler katılarak zenginleştirildi. Bir diğer ürün ise "seitan". Buğday eti olarak da bilinen "seitan"ın ana maddesi buğday gluteni. Buğday ununun nişastadan arınana kadar yıkanmasıyla elde edilen maddeye "seitan" deniyor. Yemeden önce pişirilen "seitan" Asya ve vejetaryen mutfaklarda etin yerine kullanılıyor. Hintçe "kırmak" kelimesinden türeyen "şatni" ise birçok baharatın havanda ezilmesiyle elde edilen bir karışım. Genellikle köriyle birlikte soğuk et ve sebzelerde kullanılıyor. Tatlı şatni ise daha çok ekmek, kraker ya da peynirle sunuluyor. Son olarak ise "Stevia" doğal tatlandırıcı olarak kullanılıyor.