TURKCELL İMSAKİYE
TURKCELL İLE RAMAZAN

Türk mutfağı mönüsünde 1 yıl deneme tadımı yapıldı

IMF toplantıları için İstanbul'daki ünlü restoranlar da sıkı bin hazırlık sürecinden geçti. toplantılar boyunca IMF yetkililerini ağırlayacak olan Ortaköy'deki Feriye Restoran'ın Genel Müdürü Vedat Başaran, toplantıların yemek organizasyonlarını yapan yabancı şirketlerin 1 yıldan bu yana yemeklerin düzenleneceği restoranlara giderek ortalama 1.5 ayda bir mönülerde tadım yaptıklarını söyledi. Yemeklerde kullanılıcak ölzülerden masa düzenine restoranların giriş çıkışlarına kadar tüm detayları incelediklerini kaydetti. Başaran, tamamen Türk mutfağından örneklerin sunulacağı söyleyerek "Bunun hem biz istedik hem de organizatörlerden bu yönde talep geldi. Bu organizasyonlarda Türk eğlence ve gastronomi sektörünün de yabancılar tarafından test edilecek. Ben bunu bir İstanbul kokteyli olarak görüyorum" diye konuştu.
BİZE ULAŞIN