Dudullu'daki üretim aşamanızı kısaca özetler misiniz? Gece 12'den sabah 5'e kadar bütün lokantaların çorbasından yemeğine tatlısına kadar her şey imal ediyor. Sabaha karşı kamyonlar çıkıyor. Malları dükkanlara indiriyorlar. Yemeklerimiz merkez mutfağımızda Tarım Bakanlığı denetiminde ve gıda mühendisi gözetiminde olmak kaydıyla yüzde 80 pişiyor ve ileri teknoloji ile çok hızla soğutularak, soğuk hava depolu frigorifik araçlarla sevk ediliyor. Yemekler lokantalarda bulunan yüksek teknolojili buharlı fırınlarımızda yüzde 20 son pişirmeleri ve soslama işlemi yapılarak, tazeliğini ve lezzetini kaybetmeden müşterilerimize sunuluyor.
Rakiplerinizden farkınız ne? Bizim oluşturduğumuz alt yapıyı yapan başka birisi yok. Aylarca "Nasıl imal ederiz de, müşteri istediği yemeği ucuza yer?" diye kafa patlattık. Müşteri 70 TL vermek istemez. 20 TL vermek ister. 20-25 verdiği yemeği de ne olduğu belirsiz bir üretimden yemek istemez. Bir de üstüne şık ortamda, temiz, hijyen olmasına özen göstermemiz başarımızın en büyük etkeni. Bizim farkımız bu.
Üretim rakamlarınız nedir? Lokantalarımızda günde yaklaşık 5 bin kişilik yemek veriyoruz. Ontalama 50 bin TL ciro yapıyoruz. Sürekli büyüme içinde olduğumuz için bu rakam her ay değişiyor. 2010 yılı sonunda toplam 20-25 lokantada 10 bin-12 bin kişilik günlük üretim hedefliyoruz.