İlk küçük restoranlar Türkiye'de

TÜRKİYE'DE emlak fiyatlarının çok yüksek olması nedeniyle operasyonlarında yavaş hareket ettiklerini dile getiren Shattuck, buna rağmen KBO Gıda aracılığıyla hem Schlotzsky's hem de Cinnabon restoranlarından yıl sonuna kadar beşer adet açacaklarını, İstanbul dışında İzmir, Ankara ve antalya'yı da düşündüklerini dile getirdi. KBO Gıda Genel Müdürü Özkan Mutlugil ise grubun yatırımlarını o bölgedeki franchise'larının belirlediğini ancak tüm kararları beraberce aldıklarını söyledi. Şu sıralar Schlotzsky's'leri 80 metrekarelik alanlarda açma çalışmalarına başladıklarını ve ilk denemeyi Tepe Nautilius'ta başlattıklarını anlatan Mutlugil, "Küçük metrekareli Schlotzsky's'ler ilk Türkiye'de uygulanıyor. Sonra diğer ülkelere dağılacak" dedi.
BİZE ULAŞIN