Son dakika... Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Kötü gidişatın ardından Fatih Terim ile yollarını ayıran ve Domenec Torrent'i takımın başına getiren sarı-kırmızılı takım; Hatayspor'un ardından Kasımpaşa'ya da kaybetti. İspanyol hoca yönetiminde çıktığı ikinci maçı da kaybeden Aslan, küme düşme hattına bir adım daha yaklaştı. Sabah Gazetesi'nin usta yazarları Galatasaray-Kasımpaşa maçını değerlendirirken, Burak Elmas ve Domenec Torrent için çarpıcı ifadeler kullandı.
Son dakika... Süper Lig'de 22. hafta geride kalırken, Galatasaray'daki düşüş devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, NEF Stadı'nda konuk ettiği Kasımpaşa'ya 1-0 öne geçmesine rağmen 3-1 yenilmekten kurtulamadı. Torrent yönetiminde 2'de sıfır çeken Aslan, ateş hattının hemen üzerinde yer alıyor. Sabah Gazetesi'nin deneyimli kalemleri Galatasaray-Kasımpaşa mücadelesini değerlendirdi.
LEVENT TÜZEMEN: KİRALIK GİDENLER GERİ DÖNSÜN
Gençleştirme popülizmi ile kurulan Galatasaray kadrosunun fiyasko hale geldiğini izlemeye devam ediyoruz. Kadro mühendisliği konusunda yaşanan fiyaskoyu sadece Fatih Terim'e yüklemek ve yönetimi dışarıda tutmak haksızlık olur. Çünkü yönetimin desteğiyle bu oyuncular alındı. Bu takım nokta transfer yapılmaz ise kaybetmeye devam eder. Yönetimin ekonomik gücünün olmadığını biliyorum. Eğer imkân varsa kiraya verilen kaleci Okan Kocuk, Yunus Akgün ve Emre Akbaba geri alınsın.
Neden mi? Emre Akbaba 23 maçta 8 gol atıp 4 asist yaptı. Yunus 22 karşılaşmada 6 gol (ikisi Galatasaray'a) atıp 11 asiste imza attı. Kaleci Okan, Nef Stadı'nda G.Saray ataklarına duvar oldu. Sonuç; bu üç oyuncu Galatasaray'dan tam 9 puan aldı. Ayrıca sözleşme uzatılmayan Donk gol atarken Galatasaray'ın çoğu atağını engelledi. Bu oyuncuların yerlerine alınanlar hep karavana attı. Bu işler Domenec'i hoca yaparak, futbolcu sihirbazı denilen Campos'u getirerek çözümlenmez.