Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Büyük gelin üç aylık hamıle

Forbes'un her yıl yaptığı 'En Zengin 100 Türk' listesine, bu yıl 650 milyon dolarlık servetiyle 77'inci sıradan giren Yalçın Sabancı'ya bir torun daha geliyor! Türkiye'nin 77'nci zengini Yalçın Sabancı ve eşi Neslihan Hanım'a dördüncü kez bu mutluluğu yatacak kişi ise, büyük gelini Pınar Sabancı. Oğulları İlhan Sabancı ile 2010 yılında evlenen Pınar Hanım, Mart 2014'te kayınpederi Yalçın Bey'in adını verdikleri oğlunu, Aralık 2016'da da kızları Arya'yı dünyaya getirmişti. Görünen o ki Sabancı çifti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her zaman söylediği "En az üç çocuk yapın" tavsiyesine uymuş. Pınar Hanım, üçüncü bebeğine yaklaşık 3.5 aylık hamile.

EŞİTLİK OLACAK MI?
Yalçın-Neslihan Sabancı çiftine ilk kız torun mutluluğunu, 2016'da küçük oğulları Emirhan Sabancı ile evli olan küçük gelinleri Melis Hanım yaşatmıştı. Pınar Hanım'ın, yaklaşık 10 güne kadar bebeğinin cinsiyetini öğreneceğini duydum. İlhan-Pınar Sabancı çiftinde eşitlik bozulacak tabii ama bakalım Yalçın-Neslihan Sabancı çiftinin torunlarında eşitlik mi sağlanacak, yoksa dedesinin adını taşıyan Yalçın, tek erken torun olmaya devam mı edecek? Cinsiyeti ne olursa olsun; umarım Pınar Hanım da, bebekleri de sağlıkla kurtulur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA