Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Beyazperde sevgililer için açılıyor

14 Şubat Sevgililer Günü'ne az bir zaman kaldı. Eğer sevdiğiniz böyle şeylere önem veriyorsa, onun için yaratıcı hediye fikirleri düşünmeniz şart. Ne yapacağınıza hâlâ karar veremediyseniz üzülmeyin; romantizmin en etkili yolu bir sinema bileti olabilir.
Bileti sevgilinize nasıl vereceğinizi siz düşünün; ben de seçebileceğiniz filmlerden bahsedeyim. Böylece bir Sevgililer Günü'nü daha sinemayla renklendirmiş olalım.

'CEBİMDEKİ YABANCI'
BKM, Frigo Film ve İmaj'ın ortak yapımcılığını üstlendiği 'Cebimdeki Yabancı', masum bir akşam yemeğinde bir araya gelen yedi arkadaşın cep telefonlarını masaya bırakarak tüm sırlarını açığa döktükleri bir oyuna başlamalarıyla gelişen olayları konu ediniyor.
Psikolojik gerilim türündeki filmde; bu masum oyunun nasıl tehlikeli bir hale geleceğini izleyeceğiz.
Yalnız küçük bir uyarı: Filmi izleyin ama oyunu oynamayın çünkü 14 Şubat, ayrılık gününüz olabilir! Film, cep telefonlarının hayatımıza girişiyle birlikte yaşadığımız yabancılaşmayı en iyi şekilde anlatıyor.

'ÖZGÜRLÜĞÜN ELLİ TONU'
Sevgiliyle izlenecek filmlerin başını çeken bir diğer yapım 'Özgürlüğün Elli Tonu'... E.L. James'in, dünya çapında çok satanlar listesine giren 'Grinin Elli Tonu' üçlemesinin son filmi... 'Anastasia' ile 'Christian'ın tutkulu aşkı, bu filmde bir bebekle taçlanıyor ama ilişkileri biraz karışıyor.
Filmin biletini verirken sevgilinize küçük bir oyun oynayabilirsiniz.
Ona ufak hediyeler alıp notlar yazın. Notları takip ettiğinde sonunda sinema biletiyle karşılaşsın.
İnanın bu, bütün hediyelerden daha güzel olacak ve bu 14 Şubat'ı asla unutmayacaktır.

'KAYHAN'
Her yeni filmiyle rekor üstüne rekor kıran Şahan Gökbakar, bu kez 'Kayhan' ile beyazperdede...
Film, mezun olduğu lisenin pilav günü sebebiyle hayatı değişen bir adamın hikayesini anlatıyor. 'Kayhan', lisedeki arkadaşlarını yeniden göreceği için çok sevinçlidir. Ancak gittiği pilav gününde ona verilen bir hediye, hayata dair bildiklerini sorgulamasına sebep olur. 'Kayhan' kendisine verilen 98 mezunları yıllığı sayesinde, can dostları sandığı kişilerin aslında liseden bu yana ondan nefret ettiklerini öğrenir. Bunca yıldır kandırılmış olmanın bedelini ödetmek isteyen 'Kayhan'ın intikam planı, komik olayların yaşanmasına sebep olur. Gülmek iyileştirir; o yüzden sevgiliyle izlenecek filmlerin en başını 'Kayhan' çekiyor. İyi seyirler.

25 YAŞINDAN KÜÇÜKLER ÇOK ŞANSLI!
CGV Mars Cinema Group, 25 yaşından gün almamış tüm CGV Cinema Club üyelerine özel fırsatlar sunuyor. Genç üyeler; pazartesi, salı ve perşembe günleri, tüm seanslarda öğrenci bilet fiyatı üzerinden her bilette yüzde 20 indirimden yararlanabiliyor. Kampanya için üyeliğini aktif ettiren 25 yaşından gün almamış CGV Cinema Club üyeleri, film keyfini indirimli olarak yaşayabiliyor. Hal böyle olunca genç olmak varmış demeden edemiyor insan.

'KAYHAN' MI 'RECEP' Mİ?
Son günlerde sinemayla ilgili sohbetlerde insanların ikiye bölündüğünü görüyorum. 'Recep'çiler ve 'Kayhan'cılar olarak saatlerce tartışıyorlar da tartışıyorlar. Şahan Gökbakar'ın yeni film karakteri 'Kayhan' ortaya çıkınca, 'Recep İvedik' birçok kişiye daha sempatik görünmüş. Karakterin böyle bir tartışma yaratması çok güzel. Gökbakar bu durum için, "Bir taraf beğendi, bir taraf itici buldu. 'Recep İvedik'i ilk yaptığımızda da böyle olmuştu. İnşallah akıbeti de onun gibi olur" diyor ve ekliyor: "Recep İvedik'e rakip değil, kardeş film yapmaya çalışıyorum. İnsanın istemeden de olsa kendine rakip olması güzel bir şey." 'Recep' mi, 'Kayhan' mı diye tartıştığımız karakterlerin ikisi de Şahan Gökbakar'ın... Yani yine kendisiyle kıyaslanıyor. Bu tartışmalar devam ederken, bekleyin yeni gişe rekoru geliyor! Siz en iyisi Şahan'cı olun, bu tartışma da bitsin.

'PENCEREDEKİ KADIN' FİLM OLUYOR
Pena Yayınları'ndan çıkan 'Penceredeki Kadın' kitabı; Amerika'da The New York Times, Amazon ve The Sunday Times'ın çok satanlar listesinde bir numaraya yükseldi. Yazar A.J. Finn'in Hitchcock filmlerinden ilham alarak yazdığı roman; agorafobisi olan bir kadın psikologun, New York'taki evinin penceresinden dışarıya bakarken tanık olduğu cinayeti ve bunun ardındaki gizemi anlatıyor. Stephen King ve Gillian Flynn gibi yazarların övgüyle bahsettiği eser, birinci sınıf bir gerilim romanı olarak değerlendiriliyor. Müjdemi isterim; işte bu şahane roman, film oluyormuş. 'İhtiyarlara Yer Yok', 'Ejderha Dövmeli Kız' ve 'Büyük Budapeşte Oteli' gibi filmlerin Oscar ödüllü yapımcısı Scott Rudin'in beyazperdeye taşıyacağı 'Penceredeki Kadın'; bir dizi akıl karıştırıcı sürprizle izleyici karşısına çıkacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA