Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İLKER GEZİCİ

Ben de filmimi merak ediyorum

'Yok Artık' sizin için nasıl bir film oldu?
Serkan Altuniğne'nin yazdığı bir senaryo ve birbirinden bağımsız karakterlerin buluştuğu bir film. O yüzden hikayenin bütününü çok merak ediyorum. Hollywood'da bu tür işler çok yapıldı. Türkiye'de son 10 yılda bu tür bir iş yapılmadı. Böyle bir kadronun da ancak böyle bir çalışma prensibiyle bir araya gelmesi mevzubahisti.

Neden bu filmde rol almak istediniz?
Caner'in ilk komedi filmi. Ona çok güveniyorum. Oyunculuk da yaptığı için oyuncunun psikolojisini çok iyi biliyor. Serkan'ın bu hikayeleri yazmış olması beni ikna etti. Ayrıca çok güzel bir kadro var.

Nasıl bir karakteri oynuyorsunuz?
Ben 'Cenk'i canlandırıyorum. Benim oynadığım karakterin çok absürt bir hikayesi var. Kızının kaçırıldığını öğrenen bir babanın kızını kurtarma çabası diyebiliriz.

Aynı dönemde diğer filminiz 'Adana İşi' de gösterime giriyor. Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Enteresan bir şey. Biri 24'ünde, diğeri 25'inde girdi. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor. Biz bu filmleri çektiğimizde vizyon tarihlerini bilmiyoruz tabii. Böyle olunca da sürpriz oldu bizim için. Hayırlısı artık. İkisi de çok izlenir umarım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA