Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Ramazan'da neler oluyor?

İftardan sahura partiler: Yeni parti serileri ile tanıştırayım sizi. Ramazan'a özel program bunlar. Konseptimiz 'iftardan sahura...' Benim katıldığım parti, Karaköy'de bir evin terasında gerçekleşiyordu. İftarla başlayıp sahura kadar süren bir mangal partisiydi. Herkes eşi dostu kapıp gidiyor ve bol cızbızlı mangal partileri yapıyorlar. Muhabbet gecenin geç saatlerine kadar sürüyor ve Ramazan davulcusu ile mevzu sahur sofrasına bağlanıyor. O mangalın ateşi hiç sönmüyor… Ramazan'da partilemekten vazgeçemeyenler için ideal.
Spo r salon ları gece yarısına kadar tıklım tıklım: Bütün kış spor yapıp tüm kas gruplarını çalıştırarak plaj vücuduna sahip olanlar, iftar sonrası spor salonlarına koşuyor. Sabah işe gitmeden gündüz saatlerinde spor salonlarını işgal edenler, şimdilerde sahura kadar spor yapıyorlar. Akşam 22.00'de kapanan salonların birçoğu kapanış saatlerini uzatmış; Ramazan tarifesi uyguluyor.
Okey turnuvaları, nargile kapışm aları: Sahura kadar gözüne uyku girmeyen gençliğin okey turnuvası, nargile dumanı eksik olmuyor… Dışarıdaki mekanlarda istediği konforu yakalayamayanlar, evlerine nargile satın alıyor, bahçesinde, terasında bu keyfi yapıyor. Evde toplanıp nargileli okey turnuvaları yapmak, şu sıralar gençler arasında pek popüler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA