Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

‘Uzay sirki’ konseptli ev partisinden notlar

Caner Karaloğlu ile Elizabeth Mass'ın klasikleşen ev partilerinden biri, geçtiğimiz cumartesi gecesi ikilinin Baltalimanı'ndaki efsanevi Boğaz manzaralı evlerinde yapıldı. Komşuları ne zaman binadan ayrılsa, tüm arkadaşlarını evde topluyorlar. Bu seferki parti teması; 'uzayın derinliklerinde kurulan sirk çadırı'ydı. Temaya uygun giyinmek zorundaydık çünkü Elizabeth, "Hiçbirinizi eve almam" diyordu. Kostüm işini halletmek için günler öncesinden hazırlık yaptık.
Gecenin müzikleri Cüneyt Öztürk'tendi... Etnik deep house müzik eşliğinde bol bol dans edip selfie'ler çekildi. O evin içinde vakit nasıl geçti anlamadık... Kaç adım yürümüşüm, ne kadar hareket etmişim diye telefonumdaki uygulamaya baktığımda, 5 bin adım attığımı gördüm.
Parti sırasında evin bir köşesinden diğerine sürekli hareket halindeymişim. Gece kardiyosu bu olsa gerek...
Ev partileri, gizli küçük odalar, özel kulüpler derken; yüzlerce kişinin dans ettiği mekanlar out oldu. Ev partisinden geriye kostümlü fotoğraflarımız kaldı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA