Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Kanye West kekiyle spor

İstanbul'da devam ettirdiğim egzersiz programıma, Londra seyahatimde de ara vermeyip şehrin en cool adresi olan Bodyism'e gidiyorum. Burası, son dönemde hipster tiplerin yaşamlarının bir parçası olmuş durumda. Bu projeyi sporseverlerle buluşturan Tevfik Akdağ ile randevulaşıyoruz. "Bodyism bir felsefe, bir yaşam şekli" diyerek konuya giriyor.
Westbourne Groove'daki merkeze adım attığınızda; beslenme biçiminizden uyku düzeninize kadar bedeninizle ilgili her şeyi uzmanlara emanet edebiliyorsunuz.
Dans, büyükler için bale, pilates, yoga yapabileceğiniz ve kendi vücut ağırlığınızla çalışabileceğiniz Bodyism'de üyelik şart.
Ayrıca kendi başınıza spor yapamıyorsunuz; mutlaka eğitmen randevusu almalısınız. İçeride, her sektörden ünlü isimleri görebilirsiniz. Kanye West'in kendi adını verdiği glütensiz keki de mutlaka tatmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA