Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Haftanın iki üzücü haberi

Eğlence sektörünün duayeni, 18 yaşından bu yana dans edip coştuğumuz, gençliğimizin en coşkulu zamanlarının geçtiği Etiler Şamdan'ın yaratıcısı Mehmet Tuna, hayatını kaybetti. Sesi hâlâ kulağımda Mehmet Abi'nin... Bu ansızın gidişler, bende uzun bir seyahate çıkmışlar hissi yaratıyor ve inanmak istemiyorum. Böyle şartlamışım kendimi... Keşke onu, nefes aldığı Şamdan'ından ayrı düşürmeseydik. Keşke bu acı böylesine büyümeden müdahale edebilme gücümüz olsaydı. Keşke... En çok da canım dostum, Mehmet Abi'nin kızı Melda Tuna'nın gözleri yaşlı fotoğrafı aklımda kaldı. Geride kalan evlatlarına sabır ve metanet diliyorum.


Mehmet Tuna-Melda Tuna

Bir diğer keşkem de; Umut Evirgen'le ilgili... Hakkındaki haberi okurken, "Yok ya yapmaz, bizim Umut değildir o... Umut hassastır, incedir; kızar, parlar ama ateşi çabuk söner" dedim. Umut; 27 yaşında, gecesi gündüzüne karışmış, ayakta durmaya çalışan bir yatırımcı ve işletmeci. Sabahlara kadar çalışıp birçok ünlü ismin egosuna hizmet etmiştir. Evet, benim de Umut'a kızdığım oldu ama hep bildim onun naif yanını. Onun için atılan 'Şehir eşkıyası' manşetlerinin dozunun kaçtığına inanıyorum. Evet, yaptığı doğru değil; muhabir arkadaşın yerinde herhangi birimiz olabilirdik. Ancak büyük bir paniğe kapılmış olmalı. Umut'un gözaltında tutulmasını kabul edemiyorum ve çok üzülüyorum. Umarım taraflar en kısa zamanda uzlaşır, olay çözülür ve Umut da bundan dersini alır. Eminim ki alır...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA