Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Magazinci ablalar genç evliler, bohem bekarlar

BODRUM'DAN ÜÇ KADIN TİPİ

Hafta içi Bodrum'u, özellikle Yalıkavak'ı yaşamak bambaşka bir kafa; burada adeta kadınlar matinesi yaşanıyor. Yazlıkçıların eşleri işlerinin başına dönünce, restoran ve plajlar da çoğunlukla kadınlara kalıyor.
Bir masada menopoz sürecini atlatmış, torun torbaya karışmış kadınlar var... Mevzuları da magazin gündeminde olup bitenler. 'Arda ile Aslıhan ne zaman evlenir? Şeyma'nın düğün detaylarını öğrendin mi?' Konuşulanlar bunlar...
Çevredeki bir diğer kadın profili de yeni nesil evliler... Onlar da lüks teknelerinden inip parmak arası terlikleriyle marinada mağaza mağaza dolaşıyorlar.
Kışın İstinyePark ve Zorlu'da yaptıkları gibi, bol bol para harcıyorlar. Vah kocalar, siz de ofisinizde oturup çalışın! Gündüzleri kuaför randevusuna gidip akşamları toplanıyor ve birbirlerinin gardıroplarını eleştiriyorlar. Yemekten sonra kulüp saatine kalmadan, gece yarısından önce evlerine dağılıyorlar.
Bir de bekar kızlar var. Onlar sabah yürüyüşüne çıkıyor, bohem plajlarda sere serpe güneşlenip kitapların satır aralarında takılıyorlar. Birçoğu 'Yaz zamanı çalışmam, tatil kafası yaşarım, ne de olsa babamın parası var' diyor. Akşamları canlı müzik mekanlarına, kulüplere akıyorlar, bol bol dans edip hafta sonunu iple çekiyorlar. Tabii elbette Instagram'lık fotoğraf peşinde koşuyorlar. Hafta sonu geldiğinde, hepsi format değiştiriyor. Bir ara onların hafta sonu tiplemelerini de yazacağım size.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA