Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Plajlarda Subaşı ve Akçıl konuşuluyor

Bodrum gündemine dair birkaç küçük notum var:
Bu hafta uçak dolusu insan Mikonos'taki Eros Ramazzotti ile Antonis Remos'un beraber sahne aldığı Nammos'daydı. Masalardaki Türk fazlalığı da oldukça dikkat çekiciydi.
Yalıkavak Palmarina'da Zubizu Alışveriş Şenliği vardı. Akşam 18.30'dan 01.00'e kadar süren şenlikte en keyifli stand Saba Tümer'inkiydi. Kahkahaları tüm marinayı inletti desek yeridir...
Rihanna'nın kilolu hali öyle bir özgüven vermiş ki tatilcilere; sere serpe güneşlenen, 'Aman banane, aldım kiloları işte! Dünya starı sallamamış, ben mi sallayacağım! diyen diyeneydi.
Sinan Akçıl'ın feyk hesabından kendini övmesi sosyal medyanın diline düşmüş. Olabilir, feyk hesabı kimin yok! Kim sahte hesapla başkalarının story'lerini izlemiyor ki! İtiraf ediyorum; benim de var, ben de adımın görünmesini istemediğimden sahte bir hesaptan takipteyim merak ettiğim isimleri...
Earthquake isimli uygulama Bodrum tatilcilerinin telefonuna indirilmiş. An be an 'Ne kadar sallandık, nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?' diye kontrol halindeler.
Şeyma Subaşı'nın düğün davetlileri arasında kimlerin olacağı çok konuşuluyor. Plaj kadınları oturup kendi listelerini yapıyor. Olur, olmaz tahmin yapıyorlar. Özellikle Şeyma'nın arkadaş kontenjanından kimlerin düğüne gideceği yeni nesil popüler tiplerin en büyük merakı. Belli mi olur, yakında size ufak ufak ben fısıldarım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA