Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Yeni aşkların sezonu açıldı

Sonbaharın ilk ayında neler oluyor? Şehre dönüşte bizi neler bekliyor? Merak ediyorsanız, bir göz atalım...
Sosyetik kadınların ajandaları gündüz davetleriyle dolmaya başladı. Sosyetik isimleri, günde üç-dört davete yetişmeye çalışırken göreceğiz. Dedikodunun da dibine vurulacak tabii...
Önümüzdeki hafta Paris Moda Haftası başlıyor; rezervasyonlar yapıldı, defileler için davetiyeler araştırılıyor. İstanbul'un elitleri, birkaç defile izleyip popüler mekanlarda keyif yapacak. Haftaya gazetelerde; sosyetiklerin Paris Moda Haftası'ndan yaptığı paylaşımları, Parizyen stillerini ve after party fotoğraflarını görebilirsiniz.
Dizini kırıp evde oturanlar için ise televizyon kanalları arasında kıyasıya bir rekabet var. Akşamları yepyeni diziler ekrana gelmeye başladı. Yeni sezon reyting savaşlarından bakalım kimler galip çıkacak... Yeni diziler sayesinde hayran olacağımız oyuncularla tanışmaya da hazır olun.
Yeni aşk sezonu da açıldı elbette... Yeni tanışmalar, kıvılcımlar, el ele gece kulübü gezmeler, Cihangir Hazine'den Emirgan Gizli Kalsın'a uzanan taze flörtler... Aşk bombaları şimdiden patlamaya başladı bile...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA