Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Çatal-bıçak kullanılmayan restoran

İstanbul gezginlerine sürprizlerim var... Özellikle 'Hep aynı mekanlara gidiyoruz, yok mu yeni bir yerler?' diyenler dikkatle dinlesin. Önümüzdeki haftalarda birçok yeni mekan açılacak. Cahide'nin geri dönüşünün yanı sıra People, Raphael, Michelle, Bi Alt Kat gibi yeniler kapılarını açacak.
Bir de öyle bir sürpriz var ki; duyunca çok heyecanlandım. BKM Mutfak'ın yeni yeri, Uniq'te hizmete giriyor. Projenin başında ise Yılmaz Erdoğan'ın kızı Berfin Erdoğan var. Berfin, 250 kişilik bir mekan hazırladıklarını ve beyaz yakalıların öğle saatlerinde BKM Mutfak'a gidip yemek yiyebileceğini söyledi. Mönüye de 'Sessiz Mönü' ismini vermiş. Sebebi ise; mönüde çatal-bıçak kullanmadan yenilebilen lezzetlerin yer alması... Akşamları ise farklı bir mönü eşliğinde, sahnede gösteriler olacak. Berfin, "Ekim'in ilk haftasına yetiştirmeye çalışıyoruz" diyor. Şimdiden bol şans...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA